Modele per mjekra

19 Feb Modele per mjekra

“Hyrja në Regjistrin Botëror të Guinness Ishte e pabesueshme. Unë shkova nga të qenit viktimë, të jesh një Grua me mjekër, në një gjendje fituese, Vetëm të Isha një Grua me mjekër. Kjo gjë më tregoi MUA se Kur Ju Jeni me të Vërtetë të pasionuar për punën tuaj, Kur Ju keni vetëbesim dhe e Doni veten, Kur Ju Jeni autentike, Ju me të Vërtetë Mund të arrini çdo gjë që Ju dëshironi dhe Asgjë dhe askush NUK Mund t`Ju ndalojë. Jam futur në Rekordin Botëror Guinness për të njëjtën arsye për të cilën Kam vuajtur, ngacmimi në të kaluarën. Mjekra NUK më bën më të veçantë, është mentaliteti im për ta bërë këtë. Të punosh për një qëllim më bën të veçantë. Pamja IME fizike dhe mjekra IME më bëjnë ndryshe, AJO që Kam Brenda Meje më bën të veçantë. Ka njerëz të cilët duket se janě normalë, pavarësisht nga kuptimi i këtij termi, por Mund të jenë të veçantë falë karakteristikave të Tyre, Lёvizjes të pneu. Secili prej NESH Mund të jetë i veçantë në veçantinë e TIJ “. Mjekra dhe mustaqet i Japin Stil dhe Karakter fytyrës se meshkujve. Zbuloni look-un ne tendence për këtë Sezon. Mjekrat me te gjata dhe te PLOTA kombinohen bukur me flokë te shkurtër, për një look me te vërtet prej gentleman shume te preferuara janě Edhe Modelet e mesme për një rezultat`messy`. Mjekra dhe mustaqet për këtë dimër janě protagoniste te look-ut mashkullor.

Gjatësia gjysme e gjate është e karakterizuar nga një Model shume la chauffe ku mjekra kornizon fytyrën ovale Duke u bashkuar me basetat. NUK duam t`Ju trembim, por mjekra e Tyre përmban Sekrete johigjienikë. Megjithëse rreziku ndonjëherë Mund të jetë i vogël, mjekra e meshkujve përmban papastërti që Mund të shkaktojnë herpès APO Edhe infeksione nga më të rrezikshmet. “Po, absolutisht. Jam e lumtur, e Dua jetën temps dhe e Dua gjendjen temps lennuy dhe emocionale. Jam e lumtur me përvojat që po përjetoj dhe me udhëtimin e gjatë që Kam bërë, për vështirësitë që Kam kapërcyer Duke u përpjekur të Jem Gjithmonë e lumtur. Kuptova se kisha forcé të Madhe dhe i mposhti shumë vështirësi. Lumturia për MUA është një gjendje mendore, JO një Piké arritjeje; është mënyra në të cilën Problemet tejkalohen.

Unë përéem të Jem Pozitif në çdo situatë, Edhe PSE ndonjëherë Mund të jetë e vështirë. Duhet ta Bëj këtë për veten temps. Lumturia është diçka që duhet të krijohet për veten dhe për të jetuar jetën që do “. Sipas kuratorëve të imazhit, mbajtja e mjekrës ne të vazhdojë të jetë një tendencë mode Edhe në vitin 2018, por ashtu si çdo gjë tjetër Edhe Modelet më të preferuar do të ndryshojë. “Meshkujt NUK janě mësuar të kujdesen për flokët e Tyre si femrat dhe përgjithësisht NUK janě mësuar të pastrojnë mirë,” Tha jaliman. Duket Pak e ashpër, por është e Vërtetë dhe për të pasur një lëkurë PA infeksione, duhet të Jeni të vëmendshme. /Telegrafi/Ju keni Nisur fushatën tuaj “trupi im, Rregullat e Mia” në Europë. Cilin mesazh Doni të përçoni? Ju tashmë njiheni si një aktiviste.

Merrni pjesë në konferenca, ATA Ju bëjnë thirrje për shfaqje të modës, Ju Jeni një Model për të tjerët. A i zhdukë paragjykimet APO a duhet të ballafaqoheni sot me të? Gjatë Vitit 2017 kanë qenë të shumtë personazhet VIP të cilët kanë zgjedhur që të mbajnë mjekër, që nga aktorët e Hollywood e Deri te futbollistët e ndryshëm. Një problème tjetër sipas jaliman është se qimet e Trasha të lëkurës Mund të fshehin sëmundje ngjitëse të lëkurës, gjë që NUK lidhet drejtpërdrejtë me të pasurit mjekër ose mustaqe siç janě herpesi ose skuqja e fytyrës.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.