Modele de cabana de munte

17 Feb Modele de cabana de munte

Inchiriez Cabana la munte in cadrul complexului Turistic Cavnic, in Judetul Maramures in Apropierea partiilor de ski, acestea fiind situer la 100 metri de Cabana. Cabana sont o pozitie Privilegiata, fiind situata intr-un… Cabana galben este amplasata in Viseu de Jos, la doar 1 km distanta de Drumul national, intr-o superba Zona de Deal, departe de agitatia si zgomotul de zi cu Zi. Drumul este accesibil cu Masina pana in FATA casei. Proprietatea… Cabana PE grui sont 7 LocURI pentru dormit, o singura baie, salon si bucatarie complet utilata. Spatiul Verde va fi locul in care cu siguranta veti petrece o mare parte a timpului. Situata la Drumul principal intre OCNA… Cabana este situata in mijlocul Maramuresului istoric cu posibilitati diverse de vizitare a zonei:-Manastirea Barsana,-Cimitiru Vesel Sapanta,-Memorialul durerii Sighetul Marmatiei,-Obiceiurile si datinile de PE… Cabana i total camere 10 Total LocURI 34 toate camerele au b ăi PROPRII parter 2 camere x 2 LocURI 1 NUMERIQUE x 3 LocURI 2 apartament x 4 LocURI – baie proprie etaj 1 NUMERIQUE x 2 LocURI 2 camere x 3 LocURI 1… Cabana este conceputa Astuce apartament: la parter este un salon cu bucatarie si baie, Dar Si un Pat pliant Care se poate folosi la nevoie.

Bucataria este Dotata cu tot ce trebuie pentru gatit si servitul mesei. Baia dispune… Cabana Dacilor, va poate oferi liniste déplorina, fiind situată in inima munților, ideal pentru drumeții Montane, este înconjurata de un amplu lanț muntos, Cu poteci amenajate pentru turiști). Puteți avea parte de liniște… Situata in maramuresul istoric, in localité Borsa, la o distanta de 1700 m de DN18…. la Poalele Muntiilor Pietrosul si la o distanta de 10 km de Partia ski…. Cabana Alexandra va ofera confort, intimitate, dotari si multa… Casa de vacanta`Odaia Bunicii`situata la intrarea in Borsa si amplasata intr-un Loc retras, la Poalele Muntelui Pietrosu, PE malul Raului Viseu, Casa de vacanta`Odaia Bunicii`sont ca spécifique crearea unei Atmosfere Calde… Casa Muntean este situata in Comuna Poienile Izei cu iesire la Strada principala. Casa Muntean este Formata DIN parter si etaj. La parter se afla Sala de boucataria si un dortoirs ou Cu baie proprie.

La etaj sunt trei… Cabana (Andra) Semenic se află în Semenic, la 500 de metri de zona de schi, şi oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit, już gratuit și curte cu grătar. Cabana este amplasata la Marginea padurii, PE malul unui lac, in statienne Montana Mogosa (Lacul Bodi), la 1 km de partiile Suior, 20 km de partiile Cavnic si 17 km de Municipiul Baia Mare.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.